Hana

Me ei tulla tänään kun eilen vepeiltiin. Tänään vuorossa on vain lenkkeily.

(poistettu pelaaja)

Meillä jää nyt Sallin kanssa Vepeilyt väliin. Ollaan muuttamassa Suomenlinnaan näin aika extempore heinäkuussa ja talo kaikkine varastoineen pitäisi saada tyhjennettyä. Talokin meni kaupaksi parissa viikossa. Piti muuttaa Inkoon keskustaan,mutta sitten tuli puun takaa Tämä Suomenlinna kuvio. Hyviä vepeilyjä teille. Ollaan edelleen Action dogseissa mukana ja seurataan happeningejä ja koulutuksia. Inkoossa kuitenkin myös aikaa vietetään.

Tarja

Hyvää jatkoa teille!

(poistettu pelaaja)

Kiitos:) Yritämme löytää Helsingistä jonkun koirakerhon jossa olisi kiva käydä vaikka Rallytokossa tai vepessä. Täytyy selvitellä ja vinkatkaa jos jollain tietoa. Uimavedet on nyt ainakin ihan pihassa.

Sari

Heissulivei ja kohta se alkaa! Vepekausi nimittäin (kyllä ollaan jo ooteltukin...)

Kausi starttaa siis kaikille yhteisillä treeneillä ensi viikon tiistaina 30.5. klo 18. Vepeillään Mustiossa Raiviotien treenirannassa. Ajo-ohjeet löytyvät Nimenhuudon tiedostoista ja lisäohjeita voi soittaa 050 5173 772/Sari.

Jatkossa treenit pidetään sovitusti eli tiistaisin Minnan ohjaama Lotraajat, torstaisin VepeWelmut ja perjantaisin VEPEHait joissa molemmissa välinevastaavana on Sari. Vakiryhmäläiset varaavat treenipaikkansa viimeistään treenejä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä, jonka jälkeen muiden ryhmien treenajat voivat varata paikkoja.

Kauden alussa on hyvä muistutella mieliin treenikäytäntöjä. Vepessä erityisesti korostuu kaikkeen osallistuminen ja kaikkien auttaminen. Treenejä ei yksin eikä ihan kaksinkaan saa aikaiseksi, välineet eivät itsekseen siirry rantaan ja takaisin peräkärryyn. Appareita, soutajia, hukkujia jne tarvitaan. Jokainen toki treenaa omien kykyjensä ja voimiensa mukaan, aloittelijoita neuvovat kokeneemmat eikä kenenkään koira ole vepevalio syntyessään ;-)

Toivon meille kaikille superhauskaa, läpimärkää ja antoisaa vepekesää! Rannassa nähdään!

t. Sari (sekä tollerit Velmu, Martta ja Siiri)

jaana

Nina tuolla aiemmin jo kyselikin, voiko treeniryhmän ulkopuoliset ilmota itsensä ajoissa ettei tarvitsisi odottaa edeltävään päivään. Kyllä voi. Cati kyseli, voitaisiinko joskus treenata viikonloppuna jonkin arki-illan sijasta. Minun puolestani käy. Esim.su 4.9., kunhan olisimme valmiit viim. klo 15 tai jos joku muu kuskaa kärryä, voi tuosta venyä. La 10.9. sopii myös minulle. Laittakaahan kommentteja.

Tarja

En ole tulossa 4.9 treeneihin.

Katja

Joudun valitettavasti perumaan :( olen ollut vatsataudissa koko vkonlopun, enkä uskalla vieläkään lähteä kauemmaksi vessasta. Olen odotellut, että tilanne olisi parantunut, mutta ei.

jaana

Olen innokas treenailemaan niin pitkään syksyyn kuin ilmat vain jotenkin sallivat. Tämä vain tiedoksi niille, jotka miettivät treenien jatkumoa.

Merja

^ Kannatan. Otetaan mielummin se riski, että ryhmä olisi ylitäysi ekan kerran tänä kesänä kuin se vaihtoehto, että innokkaat tulijat eivät uskalla ilmoittautua ja treeni jää siksi pitämättä.

Tosin nythän on tulevissa treeneissä tiedossa kauheasti kakkua varmaan, joten tunkua voikin yllättäen olla ;)

jaana

Tänään oli kaakkua yllin kyllin! :)